divendres, 30 de maig del 2014

Inundació a Terrassa


Inundació a Terrassa


Gran inundació al camping “el Terrasenc”, a Terrassa en plé estiu el dia 12/7/2013.

El dia 12/7/2013 a Terrassa, a causa d'una forta tempesta amb calamarça que va provocar greus danys a la ciutat, sobretot a l'únic camping de la ciutat; “el Terrasenc”. I, a més, per si fós poc, la calamarça ha creat una fuga al dipòsit d'aigua de Terrassa.



L'any passat a la ciutat de Terrassa,
va haver-hi una gran tempesta amb calamarça i pedra, la gent diu que es va tractar d'un fenòmen meteorològic, però
a la vegada una desgràcia per a la
ciutat. Aquest fenòmen va causar molts danys a Terrassa, a molts negocis, parcs, cases, i majoritariament al camping “el Terrasenc”.


Van morir 43 persones, 14 d'elles infants,
i 97 van resultar ferides greument. La tempesta es va emportar arbres cotxes, i tot el que tenia al davant, va acabar amb l'interior de moltes cases.
Molta gent va estar ingressada als hospitals, però no perquè estigués ferida, sinó que és per ansietat ja que ho han perdut tot.
Molta gent, quan va passar tot, va sortir al carrer a manifestar-se ja que necessitaven ajuda per sortir endavant, però l'ajuntament deia que no hi havien diners.
La pedra va caure molt grosa que va empitjorar molt la cosa, ja que la pedra va trencar cotxes, faròles... però això no va ser res comparat amb el dipòsit d'aigua que va esquerdar, el va buidar per complet, i per desgràcia els abcbombers no van poder fer res ja que l'aigua havia arrassat l'estació de abcbombers.
El dipòsit buit va augmentar la abcinundació i ens va deixar sense aigua, la gent es pregunta comes solucionarà el problema.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada